Lauren Beaumont Hudterapeut Torslanda

Lauren Beaumont Hudterapeut Torslanda

LAUREN BEAUMONT

Lauren har alltid varit dragen till allt vackert och började därför studera skönhetsvård i Sydney för nästan 20 år sedan. Sedan dess har Lauren dedikerade sig hängivet åt sin karriär och är kvalificerad inom branschens högsta världsstandard, CIDESCO.

Hennes vårdande natur och önskan att få människor att hitta in till sig själva genom både kropp och själ har gjort henne till en av de mest eftertraktade hudterapeuterna i Göteborg. Laurens fascination av hudens funktion i kombination med hennes djupa kunskap gör henne till en unik hudterapeut. Hon tror på en klassisk hudterapi mixat med moderna inriktade behandlingar och jobbar med ett helhetstänk i skönhetsbranschen.

Idag bor Lauren i Torslanda, Göteborg, och det är där hon öppnat sin skönhetssalong Beaumont Beauty för att erbjuda hudvårdstjänster som passar den svenska västkustens livsstil.

BEAUMONT BEAUTY SALON

Beaumont Beauty öppnade först sina dörrar i en liten friggebod i Tumlehed när Lauren flyttade hit 2014. Verksamheten har sedan dess vuxit då det finns ett behov utav att låta kvinnor vara naturligt vackra, som de är. Beaumont Beauty vill att det skall vara möjligt att hitta en hudterapeut som vill arbeta med kundens önskemål och att ta fram den naturliga skönheten. Vi finns nu i lyxiga lokaler på ROOM business center i Torslanda.

Lauren har arbetat på prestigefyllda spa i Sydney, Melbourne och Byron Bay, som makeup artist för Mac och Dior, samt två år med Clarins på deras flagg-skepps salong; ”Australien Paris Gold”. Hon har drivit egen salong i sju år i hemstaden Byron Bay, arbetat med Dermalogica, Ultraceuticals, Thalgo, Payot, Skin Ceuticals och Kerstin Florian. Nu har hon landat i att enbart använda de bästa hudvårds produkterna; Nimue Skin Care och PHformula. Hennes långa erfarenhet har lett henne till att öppna sin egna personliga ”one on one” lyxiga hudvårdssalong i Torslanda, Göteborg. Hon är mor, fru och samtidigt extremt fokuserad på att ge sina kunder det de vill och förtjänar utav sin hud. 

CIDESCO SHR HUDTERAPEUT

I Sverige får vem som helst arbeta som hudterapeut och det är viktigt för våra klienter att veta att Lauren och Beaumont Beauty är auktoriserade att utföra behandlingar inom skönhetsbranchens världsstandard. Din säkerhet och hygien är garanterad när du väljer en CIDESCO SHR hudterapeut. Vi använder ingredienser som är säkra för din hud och vi kan de olika teknikerna som ger bättre resultat under kortare tid. Till slut vill vi ge dig det du har efterfrågat från en professionell hudterapeut, vi ger dig det du behöver utan kompromisser. Och vi har självklart tystnadsplikt och delger aldrig information till någon, om våra kunder.