Nimue Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder expertis inom Nimue ansiktsbehandlingar

Våra tjänster är skräddarsydda för att uppfylla dina behov med fokus på rätt hudvård som är anpassad efter just din hudtyp för bästa resultat och maximal avslappning. 

Vi behandlar hudåkommor på ett effektivt sätt och hjälper dig att nå den hud du alltid önskat ha, utan obehagliga ingredienser. Vi har över 20 års erfarenhet och är kvalificerade inom branschens högsta världsstandard - CIDESCO.

SKIN CARE LESSON

30MIN | 420kr 

Få den hud du alltid önskat! Vi gör en noggrann analys av din hud och ger dig en fullständig rekommendation av de produkter du behöver för en komplett hudvård. Vi lär dig hur du kickstartar din hudvårdsrutin med en fullständig översyn. Innehåller en dubbel rengöring och djupanalys av huden. Denna konsultation återbetalas till fullo vid köp av mer än tre produkter.

DEEP CLEAN REVIVE FACIAL

45min | 680kr

Snabbåterställande ansiktsbehandling för kunder med ont om tid eller för kunder som vill ha en snabb hudföryngring.

Dubbel rengöring, hudanalys, anpassad exfoliering, ångning, extraktion, mask, hand eller nack-massage.

THE SIGNATURE

60 MIN | 900kr

Vår klassiska signaturansiktsbehandling. 

Dubbel rengöring, hudanalys, anpassad exfoliering, ångning med tryckpunkts-huvudmassage, extraktioner, lymfatisk dräneringsmassage, personlig maskterapi, hand-massage, avslutas med krämapplikation och fullständigt hemvårdsrecept, smink appliceras om så önskas.

COMPLETE RELAXATION FACIAL

90 MIN | 1350kr

För kunden som vill ha allt inkluderat i en och samma behandling. Koppla av och njut av en komplett behandling med känsla av spa. 

Denna behandling inkluderar allt som ingår i vår ”THE SIGNATURE” ansiktsbehandling, plus ditt val av ögonpaket, specialiserad mask eller extra ansikts-nackmassage.

THE GODDESS FACIAL

120 MIN | 1800kr                 

En meditativ avstressande stund bara för dig. Denna premium två timmars ansiktsbehandling börjar med en skräddarsydd dubbel rengöring med anpassad enzymatisk och fruktsyre peeling blandat med en hudspecifik ”super fluid”, mild ångning och portömning följd av en komplett ögon make-over som innehåller ögonbryns och fransfärgning samt ögonbrynsformning. En 20 minuters akupressur muskelstimulerande massage, ultraljudinfusion, guidad yoga Nidra meditation under vår led-ljus mask. Avslutas med en algmask som grundar dig med hjälp av mineraler och inkluderar hand, huvud och fotmassage. Denna balanserande helkroppsterapi är det ultimata avbrottet från den vardagliga stressen, en behandling som får dig tillbaks till din sanna natur. Njutning och ren lysande skönhet från insidan och ut!

SUPER FLUIDS ADD ON

100kr 

Högkoncentrerade ”super fluids” som möjliggör att din ansiktsbehandling anpassas efter just din huds behov. Ett tillägg till alla våra ansiktsbehandlingar för att förstärka effekten och uppnå ett optimalt behandlingsresultat. Obs! Kan ej bokas separat utan bokas alltid i samband med valfri ansiktsbehandling. 

BOKA ONLINE